Deze Bachelorette-kandidaat wordt keihard afgemaakt door kijkers!

De Bachelorette is nog steeds gaande en deze week liepen de emoties hoog op! Niet zozeer bij de kandidaten, eerder bij de fans. Tijdens de vorige aflevering werd Ritchie naar huis gestuurd. Ritchie was ontzettend populair bij het publiek, wat bleek aan de emotionele tweets die na afloop van de afevering gedeeld werden. Ritchie was blijkbaar één van de meest populaire kandidaten van de Bachelorette. In tegenstelling tot medekandidaat Jordy. Als we Twitter moeten geloven, hadden de kijkers namelijk liever Jordy weggezien!

Ritchie grote favoriet de Bachelorette

Zoals eerder beschreven was Ritchie erg geliefd bij het publiek. Op het internet wordt hij geprezen vanwege zijn lieve karakter. Het is duidelijk dat de fans hem zullen missen. Deze tweets tonen zijn populariteit in de Bachelorette:

In tegenstelling tot medekandidaat Jordy, die volledig afgemaakt werd op social media en zelfs een eng ventje werd genoemd. Jordy is echter nog wél in the running voor de Bachelorette. Fans vinden hem echter totaal niet geloofwaardig en vinden zelfs dat Gaby weg moet rennen! Deze tweets tonen hoe ongeliefd Jordy is bij het publiek:

Meer weten over Jordy? Check hier zijn reden van deelname..

Bron en Beeld: Love Reality en Superguide.