Skip to main content

Badr Hari heeft een interview gegeven over zijn aankomende gevecht tegen Uku Jürjendal tijdens Glory 89 in Bulgarije. Hij stond stil bij zijn afgezegde gevecht tegen James McSweeney. Maar ook het feit dat hij een vraag van Nesim en andere journalisten tijdens de persco in Parijs negeerde.

Badr Hari persconferentie

Badr zegt over zijn nieuwe tegenstander dat hij niet onder de indruk is: “Hij stond niet op mijn lijst met vechters om tegen te vechten. Hij en McSweeney, ze zijn allebei slecht, dus zoveel verschil is er niet. Ik bepaal niet tegen wie ik vecht, dat doet Glory. En zij weten dat ik nooit een tegenstander weiger.”

Vraag Nesim

Dan haalt Badr uit naar de journalisten, nadat hij vorige maand de vragen negeerde van o.a. Nesim van Videoland. Nesim vroeg ‘welke Badr we te zien krijgen’ en waarom hij ‘wat intenser uitzag dan normaal’ tijdens de persconferentie in Parijs.

Journalisten

Op de vraag waarom Hari toen weigerde te antwoorden zegt hij: “Ik heb Glory hoog zitten, maar soms hebben ze daar van die super domme journalisten zitten. Die echt van die super domme vragen stellen.” Badr vervolgt: “Ik moet je zeggen dat ik blij ben dat ik geen antwoord heb gegeven toen, want die vragen waren weer ondermaats. Of ik in de toekomst wel zal antwoorden? Wellicht niet, of er moet een echt goede vraag voorbij komen.”

Bekijk hier het interview:

De vraag van Nesim aan Badr, en hun reacties:

Bron: Videoland