Skip to main content

Badr Hari krijgt het flink te horen van zijn voormalige tegenstander na zijn verlies zaterdag tegen Uku Jurjendal. De man die het tegen hem zou opnemen in Parijs, James McSweeney, haalt hard uit naar Badr en meent o.a. dat hij steeds weer een blessure faket.

Badr Hari hard gedisst door tegenstander

Zaterdag tijdens Glory 89 ging Badr vier keer naar de mat na een knockdown en verloor na TKO. Hij zou een voetblessure hebben opgelopen, maar dat vindt McSweeney raar. Hij meent dat Hari alsof hij een blessure heeft tijdens een gevecht. “Fysiek zien we zwaktes bij hem, maar tegenwoordig is het vooral het mentale aspect wat bij hem te wensen overlaat”

“Faket blessure”

McSweeney vervolgt en legt zijn mening over faken van blessures van Badr uit: “Telkens als het moeilijk wordt zoekt Badr Hari een manier om op te geven. Hij heeft al 8 jaar geen partij gewonnen en als tegenstander ga je dan op zoek naar een patroon van zwakheden. Ik zie een patroon in het faken van blessures. Zaterdagavond zagen we een zeer trage Badr, die uit vorm was. Zodra hij geraakt werd, ging hij neer en toen kwam daar weer een nep-blessure. Ik wil niet respectloos zijn, maar dit zijn de feiten. Niemand moet hem nog serieus nemen.”

McSweeney

Het verhaal is bekend: Badr zegde de partij tegen McSweeney bij Glory 88 op het laatste moment af. Vanwege de heftige aardbeving die Marokko toen trof. De Engelsman: “Ik zag dat Badr op mijn persconferentie met niemand sprak, niet in gesprek ging met de media zelfs toen ze Arabisch tegen hem spraken, (zijn eigen landgenoten), zeer respectloos. Zelfs bij mijn gevecht op de dag dat hij zijn handen niet wikkelde, hij maakte zich niet klaar, hij wist dat hij niet zou gaan vechten.”

Bekijk hier de video en de uithaal:

Bron: Instagram, Beeld: GLORY