Badr Hari over paar weken al terug de ring in! Komt terug voor Rematch na laatste KO!

Badr Hari

Badr Hari is druk bezig met de voorbereidingen voor zijn comeback in de ring! Glory organiseert in het Belgische Hasselt een ‘bout’ tussen Hari en een oude bekende: Arkadiusz Wrzosek. In september 2021 versloeg de Pool Hari bij Glory 78, we kunnen dus een héle spannende rematch verwachten.

‘Beste knock-out van 2021’

Badr Hari ging op 4 september 2021 in de tweede ronde van zijn partij knock-out, nadat Arkadiusz Wrzosek hem op het hoofd had getrapt. Hij had de eerste ronde van het veelbesproken gevecht gedomineerd, maar ging in tweede ronde neer toen hij niet meer binnen 10 seconden op te richten. Kickboksorganisatie Glory heeft de knock-out uitgeroepen tot beste knock-out van afgelopen jaar.

Rematch na laatste KO

Badr Hari maakt op 19 maart 2022 een comeback! Glory organiseert dan in het Belgische Hasselt een ‘bout’ tussen Hari en een oude bekende: Arkadiusz Wrzosek.

Plannen Glory

Glory zou het gevecht willen laten plaatsvinden in de Trixxo Arena. Volgens de Telegraaf is er ook een ander gevecht gepland: Jamal Ben Saddik tegen Levi Rigters. Daarnaast zal Luis Tavares het tegen Artem Vakhitov opnemen met als inzet de kampioensgordel van de lichtzwaargewichtdivisie.

Bekijk de beelden hieronder:

Bronnen: YouTube, Twitter