Skip to main content

Een Barbie-versie van jezelf hebben is natuurlijk wel een van de ultieme tekens van beroemdheid. Je zou misschien denken dat Barbie’s alleen voor kleine kinderen zijn, maar niets is minder waar. Er zijn volgens Mattel, het bedrijf achter Barbie, zo’n 100.000 Barbie-verzamelaars wereldwijd.

Barbie-versie verzamelaars

Van die 100.000 verzamelaars is ongeveer negentig procent een vrouw van gemiddeld 40 jaar oud. Deze vrouwen kopen meer dan twintig poppen per jaar met een waarde van meer dan 1000 dollar. Een Barbiepop van de hunk die de harten van 40 zonder uitzondering sneller laat kloppen, zou het vast goed doen in de markt.

The Rock

De acteur was begon zijn carrière als professionele worstelaar, iets wat de mannen in zijn familie ook deden. Hij maakte de switch naar acteren en schittert sindsdien in talloze films en franchises. Hij staat bekend om zijn indrukwekkende fysieke verschijning en zijn goedlachse maniertjes. Het meeste van zijn werk ligt tussen actie en comedy.

Barbie-versie The Rock

Helaas bestaat er nog geen Barbiepop van Dwayne Johnson, beter bekend als “The Rock”. Met dank aan kunstmatige intelligentie zijn er beelden naar buiten gekomen van hoe zo’n Barbie-versie van The Rock eruit zou zien.

Bekijk hier de video

barbie-versie
barbie-versie

Bron: YouTube