Skip to main content

Barbie en haar ex Michael van der Plas hebben beiden na hun breuk een onstuimig liefdesleven. Afgelopen jaar hebben Naomi en Michael besloten om een punt achter hun relatie te zetten. Hij lijkt er alweer overheen en zou een nieuwe liefde hebben.

Beste vriendin

Volgens Juicechannel hebben verschillende bronnen gemeld dat Michael van der Plas een hele gezellige tijd heeft met de beste vriendin van zijn ex. Ze hebben beelden ontvangen waar Kimberley, zoals zij heet in de spiegel poseert wat toevallig ook Michael’s slaapkamer is. Samantha heeft de beelden al gezien en laat weten dat zij haar vermoedens al had.

Ondanks haar gezellige tijd kan de beste Kimberley haar ex-vriend moeilijk loslaten. Ze zou namelijk ook niet zo een lieverdje zijn. Een onbekend account beschuldigt haar namelijk van het bekrassen van haar ex-vriend’s auto. Dit zou ze hebben gedaan omdat hij met andere vrouwen praat.

Barbie reageert

Nadat Juicechannel de roddel de wereld heeft ingebracht, heeft Barbie gereageerd. Ze repost een foto van Kimberly’s Instagram. “Niemand krijgt ons klein of komt tussen ons in te staan. #wijwetenbeter”, schrijft ze. Hiermee wilt zij laten lijken dat er niks speelt. Beiden hebben verder het gerucht niet bevestigt of ontkracht.

Bekijk de beelden hier

Barbie beste vriendin
Barbie beste vriendin
Barbie beste vriendin

Bron: Juicechannel

Leave a Reply