Skip to main content

Een Spaanse influencer heeft pikante foto’s gemaakt bij de auto van Bas Smit. Zij deelde dit op haar sociale media, maar toen hij erachter kwam dat ze beweerde dat het haar auto was besloot hij om haar bericht te delen op zijn Instagram-story en dit kwam vervolgens terecht bij de Spaanse influencer.

Bas Smit reageert

De Spaanse influencer vond het nodig om de auto van hem om te toveren tot haar domein. Hij zou de influencer hebben gezien toen ze de foto’s en video’s maakte bij zijn auto. Hij dacht dat ze gewoon een voorbijganger was en was zich van geen kwaad bewust.

De influencer deelde de video op haar sociale media en de naam van Bas werd vervolgens veel getagd in haar bericht. Bas deelde vervolgens op zijn Instagram-story: “Hahahaha die influencer die mijn witte parel gebruikte is boven water hoor” en hij plaatste een reactie op haar bericht: “Jongens doe beetje aardig tegen deze dame. Zij en haar vriend waren supervriendelijk. Spiegel weggegooid, gebruikte ik toch amper 🤣”. 

Influencer reageert op Bas

Ze vertelt dat ze de tags niet begreep. Vervolgens besloot ze naar het Instagram-account van hem te gaan en ontdekte toen dat hij de eigenaar van de auto was. Ze deelt dat ze plaatsvervangende schaamte voelde. Ze geeft aan dat er plotseling veel reacties kwamen. Ze vertelt dat ze eigenlijk niets van zichzelf zou posten omdat ze een peeling en wat fillers in haar lippen heeft laten zetten, maar vanwege alle reacties vond ze toch dat het incident moest delen met haar volgers.

De vreemdgaan-geruchten blijven maar komen. Op social media is nu Bas Smit aan de beurt. Hij reageert onder een bericht van Emma Heesters, die de breuk met Wesley Hoedt aankondigt. Hij ging herhaaldelijk vreemd en nu blijkt ook Bas buiten de pot te pissen.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Showmag