Skip to main content


Ben je een grote voetbalkenner? Dan is er nu de mogelijkheid om gratis 10.000 euro te winnen met het beantwoorden van zes vragen over voetbal bij het nieuwe spel mede mogelijk gemaakt door TOTO – De Kraker!

De Kraker

Bij De Kraker staat er elk weekend één topwedstrijd in Nederland of Europa centraal waarmee je een héle dikke prijzenpot kan winnen, maar liefst 10.000 euro. En dat geheel gratis en zonder inzet!

Feyenoord – PSV

Dit weekend gaat het om de topwedstrijd van aanstaande zondag in de eredivisie: Feyenoord -PSV. Denk je genoeg te weten over de ploegen die met Ajax strijden om het kampioenschap en een Champions League plek? Test dan je kennis met het beantwoorden van de zes vragen bij DeKraker.nl.

Tips & Tricks

De redactie zal zélf bij elke kraker enkele Tips & Tricks geven over de betreffende clubs. Wist je bijvoorbeeld dat Feyenoord al 8 duels met PSV ongeslagen is (W4-G4-V0). Dit is inclusief de winst van de Johan Cruijff Schaal in 2018 na het nemen van strafschoppen (0-0, 6-5 na strafschoppen). Dit is de langste ongeslagen reeks van Feyenoord tegen PSV sinds de invoering van het betaalde voetbal.

Feyenoord won eerder dit Eredivisie-seizoen met 0-4 in Eindhoven. De Rotterdammers hebben nu een doelsaldo van 195-214 tegen PSV in de Eredivisie.

Om helemaal in de stemming te komen voor de topwedstrijd zien we in de eerste aflevering van De Kraker ook de meningen van mensen op straat. Dit keer in de stad van de thuisspelende ploeg Feyenoord Rotterdam:

Meedoen

Meedoen is heel simpel: Maak een account aan bij De Kraker en log in. Beantwoord de 6 vragen goed en maak kans op de jackpot van € 10.000,-. Klik op bevestigen om je antwoorden op te slaan. Let op: hierna kun je je antwoorden niet meer wijzigen. Winnaars krijgen een e-mail op het e-mailadres dat gebruikt is bij het registreren.

Klik op het plaatje hieronder en Doe Mee:

Leave a Reply