Skip to main content

Gers Pardoel lijkt al een paar weken te daten met een bekende EOTB-dame. Vooralsnog was het niet zeker of het ook echt waar is, maar nu lijken ze het allebei wel duidelijk te bevestigen. Of per ongeluk te verklappen..

Gers Pardoel en EOTB-dame

Op de Instagram-story’s van Gers Pardoel en Lie Meurs hebben ze een einde gemaakt aan alle geruchten. Ze plaatste namelijk beide een foto terwijl ze wijn drinken. Als je de story’s naast elkaar zit dan is het duidelijk dat ze met elkaar zijn. Het juicekanaal RealityFBI had meteen door dat de twee met elkaar zijn: “De foto’s waarvan je wist dat ze zouden komen”.

Gers en Lie Meurs

Onlangs kreeg RealityFBI al een hint: “Een volger van het juicekanaal RealityFBi deelt een bericht wat ze ontvangen van een volger omtrent Gers Pardoel en Lie Meurs: “Hoihoi!! Wat juice hier lk was met uiteten bij de Berlage in Eindhoven. En achter ons zaten Gers Pardoel en Lie Meurs samen! Graag anoniem blijven.” Het zou een interessante ontwikkeling zijn volgens RealityFBI. Ze hebben navraag gedaan en ze zouden het erg gezellig hebben gehad. Daarnaast zijn ze beide single op het moment.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, RealityFBI