Bekakte tiener gaat viraal op TikTok met drill rap (Beelden)

De 16-jarige Joosu de Rijk die overigens niet op een rapper lijkt gaat helemaal viraal met zijn harde en originele drill TikToks.

Drill rap op TikTok

Als je de 16-jarige Joosu op straat zou je denken dat hij onderweg is naar de hockeyclub of tennis. Maar niet dat hij thuis in zijn kamer zou spitten op drill. Dat is nou juist wel het geval. In het begin maakte hij gewoon filmpjes voor vrienden maar na een groot succes besloot hij zijn drill raps ook op TikTok te posten. Daar gaat hij tot zijn eigen verbazing helemaal viraal mee.

Origineel

Hij post niet zomaar random drill filmpjes op TikTok, Joosu pakt het best nog origineel aan. Hij kiest ‘typetjes’ uit en onderwerpen als ‘Als emoboys drill konden maken’, ‘Als drillers hun teksten kindvriendelijk zouden zijn’. Vervolgens spit hij een minuut bars die passen bij het onderwerp, op een drill beat. Ook kleed hij zich naar het type persoon die hij uitkiest. De tiener heeft zo’n 100 duizend volgers op het platform en tikt de 2.6 miljoen likes aan. Ook op Instagram worden zijn filmpjes massaal gedeeld door grote platformen.

Bekijk de filmpjes van Joosu de bekakte drillrapper hieronder.


Bron: Telegraaf