Skip to main content

Een heftige video in de Albert Heijn gaat het hele internet over. Een overvaller wilde naar binnen gaan met een scherp voorwerp. Het gaat om een Albert Heijn in Helmond. Wat er precies vooraf is gegaan is niet bekend. De beveiliger is er snel bij en zorgt ervoor dat het goed afloopt.

Overvaller Albert Heijn

Een overvaller wilde met een scherp voorwerp naar binnen gaan in de Albert Heijn van Helmond. Op de video is te zien dat de man al snel wordt overmeesterd door een beveiliger. De beveiliger had blijkbaar snel door dat dit foute boel is. De overvaller krijgt meerdere klappen en trappen. De man probeert terug te vechten, maar verliest van de beveiliger. Vervolgens komen medewerkers van de winkel kijken wat er aan de hand is. De overvaller ligt vervolgens te huilen op de grond terwijl er wordt gewacht op de politie. Op de video wordt volop gereageerd.

Mensen vragen zich waarom het personeel niet helpt: “Voor iedereen die klaagt over het personeel: die mogen niks doen! Daarom staat de beveiliger daar! Maar chapeau voor de beveiliger” en iemand anders schrijft: “Die ah medewerkers staan erbij en kijken ernaar…”. Veel mensen vinden het knap dat de beveiliger de man heeft overmeesterd: “Die man verdiend een lintje!!!!๐Ÿ‘” en “hatseflats mee afrekenen zo een dikke bonus voor de beveiliger”.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram