Bhad Bhabie geeft college aan Oxford Universiteit over $50 Miljoen verdienen met Only Fans

Onlangs werd bekendgemaakt dat Bhad Bhabie, die we allemaal kennen van haar verschijning bij Dr.Phil, een lezing zou geven op de prestigieuze Oxford University. Eerder deze week was de rapper te gast bij de universiteit, waar ze een uitgebreide lezing gaf over hoe zij 50 miljoen heeft gemaakt op OnlyFans.

Speech op de universiteit

Forbes maakte recentelijk bekend dat Bhad Bhabie, ehte naam Danielle Peskowitz Bregoli, in 2021 maar liefst 49 miljoen dollar had gemaakt op OnlyFans. Ze was dan ook uitgenodigd op Oxford University om een lezing te geven over zakendoen en carrière maken. De rapper werd met een groot applaus ontvangen. Sommigen studenten hebben zelfs uren in de regen gewacht, om een plekje bij de lezing te bemachtigen.

Bhad Bhabie

Bhad Bhabie lijkt haar miljoenen voor een goed doel te willen gebruiken, want tijdens haar speech had ze het ook over haar nieuwe fonds, waarbij ze schoolbeurzen beschikbaar stelt voor jonge studenten. ‘We wilden de studenten niet alleen helpen met het financieren van hun opleiding, maar ook met startkapitaal om een eigen onderneming op te richten’, legde Danielle uit. ‘Ik ben erg benieuwd wat deze ‘young hustlers’ gaan doen.

Bekijk de video

Bekijk de video’s hieronder voor meer over Bhad Bhabie, inclusief een gedeelte van haar speech.

Bron: LADBible Beeld: Instagram, TMZ