Skip to main content

Bibi Breijman is al jarenlang vriendinnen met roddelqueen Yvonne Coldeweijer. In hun Youtube-vlog Bibi & Yvonne, maakten ze veel grappige en bijzondere momenten samen mee. Nu vindt Bibi echter dat Yvonne echt te ver is gegaan met betrekking tot het vreemdgaan van Waylon.

Bibi & Yvonne

Bibi en Yvonne go way back. Ze maakten voor Youtube samen vlogs waarin ze op reis gingen, challenges deden en voornamelijk gewoon met elkaar kletsten. Sinds Yvonne fulltime juice-specialist is en dat heel erg serieus neemt, is haar vriendin natuurlijk ook op haar kanaal voorbij gekomen. Tot nu toe zorgde dat nog niet voor problemen. Maar nu Yvonne aan man-lief Waylon komt, gaat ze toch echt op haar strepen staan. Iedereen weet natuurlijk dat de twee vriendinnen zijn en Yvonne laat in een statement weten hoe het zit.

Bibi & Waylon

Bibi en Waylon hebben al een langere tijd een relatie en was tijdens het vreemdgaan van Waylon zwanger van hun tweede kindje. Yvonne wist blijkbaar toen al dat Waylon verkeerd bezig was, maar ze wilde haar zwangerschap niet in gevaar brengen. Al het heimel dat komt kijken bij vreemdgaande BN’ers wilde ze haar zwangere vriendinnetje toch besparen. Nadat kort na de bevalling uitkwam wat Waylon flikte tijdens de zwangerschap has Yvonne daar natuurlijk het een en ander over te zeggen. Bibi was er echter niet blij mee dat haar vriendin zo hard was over de vader van haar kids.

“Ze heeft me geblokkeerd”

In een statement op Instagram story’s laat Yvonne weten dat de twee op gespannen voet staan: “Zojuist heb ik een berichtje ontvangen van Bibi, waarin zij kenbaar maakt het niet eens te zijn met mijn story’s rondom de hele situatie en hoe ik mij daarover uitlaat.” Verder zegt ze: “Te allen tijde staat het belang van Bibi voor mij bovenaan, maar dat betekent niet dat ik mij niet kritisch mag uiten over de situatie.

Bekijk hieronder de beelden:

bibi

Bron: Youtube, Instagram

Leave a Reply