Skip to main content

De afgelopen dagen gingen er wat pikante geruchten rond over Bilal Wahib bij de juicekanalen. Bilal Wahib zou volgens hun bronnen tijdens zijn zomertour meerdere dames hebben meegenomen naar zijn hotel en zou hij dames benaderen op Snapchat. Tot op heden had Bilal nog niet gereageerd op de geruchten maar dat lijkt hij nu wel te doen.

Bilal lijkt te reageren op vreemdgaan geruchten

Bilal lijkt te reageren op de geruchten over zijn zomertours. Hij heeft namelijk een single aankondigt en deelt daarvan een snippet op zijn TikTok. In de preview hoor je Bilal het volgende zingen: “Jij hebt mij verpest, ik word gek. Hoe gooi jij dit weg oh. Jij hebt mij verpest, ben nu echt elke avond weg. Jij hebt mij verpest ik ga slecht tot me laatste cent. Jij hebt mij verpest, want jij hebt ons verpest!”

Er wordt volop onder de TikTok video gereageerd: “Reageer je?” “Dit komt op het goeie moment” “Wrong timing😩”. Juicechannel schrijft het volgende: “Goeie timing dit.” Bilal reageert zelf met een oogjes emoji op de reacties.

Bilal Wahib Snapchat gesprek

Een dame deelde deze week een privé gesprek tussen haar en Bilal. Deze gesprekken zijn gepubliceerd door juicechannel De dame wordt benaderd en gevraagd waar ze is, en of ze gelijk kunnen afspreken. Het is echter al laat en ze zegt dat het ‘niet goed uitkomt’. Ze vraagt wel of hij snel een andere keer langskomt. “Komt goed” is er te lezen als antwoord. Maar daar zou het dan bij gebleven zijn “want een dag later was deze meid alweer verwijderd”, aldus de dame aan JuiceChannel. “Toen ze hem daarover een bericht stuurde op Snapchat, deed hij alsof ze nooit hadden gesproken.”

Bekijk hier de beelden en reacties

@bilalelmehdiwahib

Verpest. Wie zingt er mee? 👀 #verpest #newmusic ❤️

♬ Verpest – Bilal Wahib

Bron: Instagram, TikTok, Juicechannel