Skip to main content

De afgelopen dagen gaan er steeds meer pikante geruchten rond over Bilal Wahib bij de juicekanalen. Hij zou met andere dames zijn gespot tussen optredens door. Een van deze dames claimt zelfs bewijs te hebben, zo meldt juicechannel vandaag. Ze deelt een privé gesprek tussen haar en, naar verluidt dus, Bilal op Snapchat.

Deze gesprekken zijn gepubliceerd door juicechannel dat eerder al meldde: ,,Over Bilal Wahib komt 9 van de 10 keer wel een verhaal binnen als wij een cheater alert posten. Onze inbox ‘ontploft’ met berichten over de rapper en acteur. Deze jongen zit niet stil”.

Verhalen over o.a. Bilal die dames meeneemt naar zijn hotelkamer en dat ze hun telefoons moeten inleveren zijn te lezen. Maar ook een gesprek van een dame over een afspraakje waarvan zij dus claimt met Bilal via Snapchat te hebben gevoerd.

De dame wordt benaderd en gevraagd waar ze is, en of ze gelijk kunnen afspreken. Het is echter al laat en ze zegt dat het ‘niet goed uitkomt’. Ze vraagt wel of hij snel een andere keer langskomt. ,,Komt goed” is er te lezen als antwoord. Maar daar zou het dan bij gebleven zijn “want een dag later was deze meid alweer verwijderd”, aldus de dame aan JuiceChannel. ,,Toen ze hem daarover een bericht stuurde op Snapchat, deed hij alsof ze nooit hadden gesproken”.

Bekijk hier de gesprekken en beelden

Bron: Instagram, DenD, Juicechannel