Skip to main content

Best wel bizar nieuws uit Engeland: Waar de meesten een ventilator of airco gebruiken om af te koelen in de hitte gebruikte een vrouw een ijslolly. Maar niet om op te eten..

De Britse vrouw had een heel ander plan met het waterijsje: Ze stopte het in haar vagina, dat vond ze een goed idee om een beetje af te koelen, zo meldt Metro.

Doktoren hebben gereageerd op dit bijzondere nieuws, en waarschuwen ijs vooral niet in de buurt van geslachtsdelen te houden.

Sarah Welsh meldt: “Het is niet alleen onwaarschijnlijk dat u zich er koeler door zult voelen, maar het kan zelfs infecties, irritatie en schade aan de geslachtsdelen veroorzaken”

„De huid is er erg delicaat en gevoelig. Er zijn wel meer dingen die beter niet in de buurt van de vagina moeten komen, de ijslolly hoort daar zeker bij. Het ijs kan aan de tere huid vastplakken en behoorlijke schade veroorzaken.”

“Bovendien kan suiker in de waterijsjes de natuurlijke pH-waarde in de vagina verstoren waardoor spruw of irritatie kan ontstaan.”

Geen goed idee dus. Ze geeft advies om strakke kleding te vermijden! Deze dingen zijn ook niet geschikt om in een vagina te stoppen:

Leave a Reply