Bizzey verlaat na halve minuut podium na bierdouche! Bezoekers boos!

Tijdens het Polderfeest in Dronten hebben een aantal bekende artiesten opgetreden. Bizzey was ook van de partij, maar hij verliet het podium al na een halve minuut. Dit na een triest nieuw biergooi incident.

Bizzey verlaat podium na bierdouche

Bizzey werd met bier bekogeld en dat was reden om gelijk te stoppen. Hij was net aan zijn eerste track begonnen en verliet zónder iets te zeggen het podium nadat hij de bierdouche kreeg.

De organisatie was teleurgesteld: ,,We hebben drie jaar gewacht op dertig seconden” ,,Best wel wat mensen kwamen écht voor Bizzey. Voor hen is het extra sneu dat het snel was afgelopen. Het is niet alsof zo’n naam vaak optreedt in de buurt.”

Bezoekers boos

Bezoekers snappen wel dat hij weg loopt maar velen zijn alsnog boos: ,,Hij werd niet eens geraakt. Blijf lekker weg uit de polder als je niet tegen een spettertje bier kan. Man man man, diep triest” .. ,,Je kan er alles van vinden maar beetje kinderachtig om je zakken te vullen en na een paar druppels bier weg te gaan… Er waren genoeg mensen die hem wel konden waarderen.”

Bekijk hieronder de beelden van zijn optreden:

Bron: DenD, Dailybuzz