Blijf jezelf, blijf creatief. Dit is voor jou, de jonge ondernemer!

Nieuwe tunes, wavy artwork voor Insta of teksten voor je blog. Ieder heeft zo z’n eigen ding om mee te vlammen in het nieuwe jaar. Wij gaan in ieder geval weer lekker content knallen met AXED dit jaar. Wat ga jij in 2020 creëren?

Om goed te beginnen is het wel fijn om de juiste laptop te hebben die jouw als creatieveling ondersteunt met je project. Er zijn veel laptops op de markt van goedkoop tot aan flink overpriced.

De HP x360 laptops; envy x360, spectre x360 springen er door een aantal dikke features echt uit. Check waarom deze high-end laptops net even ander zijn dan de rest.

Niet stijf, maar lekker flexibel

Reageren op je mailtjes of je nieuwe YouTube serie checken. Je kan natuurlijk achter een bureau gaan zitten, maar met het 360 design beeldscherm van de HP x360 laptops kan dit via de ‘Tent positie’ in elke stand. De handstand, ligstand of gewoon in de chill-stand. Doe het in jouw eigen stand!

Laat je muis lekker links liggen!

Gebruik je vingers of digitale pen.Met het touchscreen browse, swipe en klik je op ‘Volgende aflevering’ gewoon met je vingers. Ook schrijven, schetsen, aantekeningen of gewoon lekker creatief aan de slag gaan. In de tablet mode in combinatie met de meegeleverde digitale pen is dit super easy. Doe je ding zoals jij het wil!

Gooi die beats er maar in

Uiteraard is een goede sound uit je speakers super belangrijk. Vergeet een apart audio systeem, want in de HP Envy x360 en Spectre x360 zitten top notch kwaliteitsspeakers van Bang & Olufsen ingebouwd. Je beats klinken hiermee heerlijk vol. Het geluid kun je écht voelen. Gooi die beats er maar in!

Hou jezelf voor jezelf

Plak jij ook altijd je webcam af? Tegenwoordig is het écht nodig om je privacy goed te beschermen. Een goede bewaking van je webcam is daarom geen overbodige luxe. HP heeft hier zelfs een slimme functie voor bedacht; de ‘Webcam killswitch’. Hiermee onderbreek je de stroomtoevoer van je camera, waardoor deze niet meer te hacken is. Dus wees niet bang. Doe je dans!

Wat je ook gaat doen in het nieuwe jaar. Met de HP Envy x360 en de HP Spectre x360 kun je het doen op de manier zoals jij wilt. Check de laptops hier.

–Sponsored artikel–