Skip to main content

De bloedmooie zusjes van Jutta Leerdam, wereldkampioen schaatsen en Nederlandse trots, krijgen opeens een hoop aandacht online. Jutta is namelijk naast topsporter tegenwoordig ook “het vriendinnetje van”. Sinds kort heeft ze een relatie met internationale ster Jake Paul.

Voor die relatie krijgt Jutta natuurlijk een hele hoop media-aandacht en dat is niet alleen goed voor haar, maar ook voor haar knappe zusjes. Merel en Beaudine zijn namelijk ook prachtige verschijningen, net als hun zus.

Zusjes Jutta

Jutta is vooral bekend vanwege haar schaatstalent en heeft daarmee veel successen behaald. Op Instagram heeft ze een grote aanhang en deelt ze regelmatig foto’s van haar dagelijks leven. Maar ook haar zussen, een oudere en een jongere, worden steeds bekender op het internet. Net als Jutta krijgen ze veel likes op hun foto’s. Hieronder kun je foto’s van Merel en Beaudine Leerdam op Instagram bekijken.

Onlangs hebben Jake en Jutta hun relatie bevestigd. Hoewel de twee eerder op dezelfde plaatsen werden gezien, deelden ze geen foto’s van elkaar of samen. Maar enkele weken geleden hebben ze beiden foto’s gepost waarop ze knuffelen. Jutta schreef “Dat is het” en Jake schreef “Vanaf nu ben ik Nederlands”. Het is echter nog onbekend hoe ze hun relatie zullen voortzetten gezien hun drukke schema’s en de grote afstand tussen hen. Bekijk hier de foto’s.

zusjes jutta
zusjes jutta
zusjes jutta

Bron: Instagram

Leave a Reply