Skip to main content

Blogmama vertelt in een nieuwe TikTok video dat ze binnenkort gaat bevallen. Ze vertelt ook dat ze erna ook weer single moeder is en deelt een lijstje waaraan haar toekomstige nieuwe man aan moet voldoen.

Blogmama zoekt nieuwe man en vertelt haar eisen

In de TikTok video die blogmama deelt, vertelt ze de eisen voor haar nieuwe man: “De leeftijdsgrens is omhoog gegaan. Dus je moet nu 24 jaar of ouder zijn. Je hoeft geen passief inkomen te hebben dus je hoeft geen vast inkomen te hebben. Je moet humor hebben, daar houd ik van”. Ze laat ook weten dat ze het niet erg vindt om met haar toekomstige man iets te drinken in een bar.

Als je problemen hebt, maakt dat voor haar niet uit. Ze vertelt niet hoe groot je problemen mogen zijn en daarnaast benadrukt ze: “Je hoeft geen vader van mijn kind te worden want die heb ik al”. Ze woont in Arnhem en vindt het niet erg om te verhuizen voor haar man: “Bijvoorbeeld naar een andere stad, oh nee. Dat kan niet. Ik heb kinderen!”. Ze is ook gecharmeerd van tatoeages en iemand die geniet van het leven. Het is een parttime functie benadrukt ze en doet nog een keer duidelijke oproep: “Val jij in deze categorie, laat het mij dan weten. Ik heb wel al wallen en er komt nog een baby. Het wordt niet makkelijk. Ik betaal gewoon alles zelf, daarom hoef je geen inkomen te hebben”.

Blogmama krijgt veel reacties op oproep voor een nieuwe man

Er wordt volop gereageerd onder haar TikTok video. Iemand schrijft: “Wat is het uurloon?” “Schat ik zit vol met tattoos, humor en gezelligheid. Dus wanneer gaan we een drankje doen dan?🍻”. Een volger vraagt zich of dit serieus is: “Is dit serieus 😂😂??”. Genoeg mannen hebben interesse: “Waar kan ik me aanmelden?” “Kortom, je hebt niet echt voorkeur, zeg maar 😏😇” “Ik val precies in jouw categorie” en de leeftijd valt veel mannen ook op: “de leeftijd is omhoog gegaan naar 24😂😂😂” .

Bekijk hier de beelden

@blogmamanl_new

♬ origineel geluid – Blogmamanl_NIEUW