Skip to main content

Opnieuw een pikante beschuldiging bij Roddelpraat over een BN’er die het met een jonge dame van 16 zou hebben gedaan. Dat avontuurtje zou vast zijn gelegd op video en de beelden zouden zijn verspreid via Snapchat.

“BN’er met 16-jarig meisje”

De mannen van Roddelpraat hebben deze pikante video’s laten zien (gecensureerd mét geluid) in de nieuwste aflevering van hun juice show (Video hieronder). Jan Roos legt uit dat het gaat om een BN’er van 23 jaar. Hij had het meisje meegenomen voor een date in een hotel in Limburg.

In dat hotel zouden ze het hebben gedaan en zou alles gefilmd zijn. De beelden zijn op Snapchat gedeeld omdat de BN’er daarmee zou hebben gepronkt. De jonge dame heeft verder geen actie ondernomen en aangifte gedaan “omdat ze vrijwillig mee zou zijn gegaan tijdens de date, en geen zin zou hebben in gedoe”.

Reageert

De BN’er is ook gebeld door Dennis Schouten voor hoor en wederhoor. Hij zegt dat het om een oude video gaat van 4 jaar geleden toen hij zelf 19 was. Hij ontkent het met de dame gedaan te hebben die Dennis en Jan hebben gesproken.

Bekijk hier de beelden en pikante geluidsfragmenten uit de video:

Via YT