Skip to main content

Actrice Nellie Benner is naast haar acteerwerk ook presentatrice en radio dj bij 3FM. Als BN’er heeft ze dan ook veel volgers die ze vermaakt met beelden en verhalen van zichzelf. Maar volgers merkten in haar laatste video iets op: ze liet net iets teveel zien.

Nellie werd o.a. bekend van Het Huis Anubis en de Vijf van het Magische ZwaardTien torens diep en Koen Kampioen, dat werd uitgezonden op Z@PP. Ook rollen van Neeltje in Neonletters, Bonkers! en gastrollen in onder meer AafFeutenMannenharten en Finn volgden. Benner verscheen in televisiereclames van Mora, als Flora van Mora, het nichtje van Cora van Mora.

Ze is ook bekend van online series: Drugslab: een YouTube-serie van BNNVARA waarbij ze drugs uitprobeert en uitlegt hoe ze dit ervaart. Vanaf 2022 is ze weer op de radio te horen als DJ van de middagshow die zij samen doet met Barend van Deelen op NPO 3FM.

In een nieuwe video op haar socials laat ze een aantal kleren zien maar tijdens het omkleden gaat er iets fout, ze laat per ongeluk namelijk iets te veel zien in de video zo merken mensen op. Ergens rond seconde 26 werd ons ingefluisterd, maar is natuurlijk een stormpje in een glas water en dan blazen wij graag even mee.

Bekijk hier de video en meer van Nellie