Skip to main content

Gisteren kwam Boef voorbij op de juice kanalen vanwege een mogelijke verhuizing naar Dubai. Nu is er opnieuw een zeer opvallend gerucht over de rapper rond aan het gaan. Volgens een juicekanaal zijn Boef en Selma Omari onlangs samen gespot bij Top Golf in Dubai.

“Boef en Selma samen aan het golven”

Juicechannel plaatst een story over Selma Omari en Boef: “Juicy’s jullie raden nooit wie er dinsdag samen in Dubai zijn gespot…” Hun bronnen vertellen dinsdag dat ze onlangs hebben gespot hoe Boef en Selma allebei samen aan het golfen waren in Dubai.

Het kanaal meldt: “Dinsdag avond kregen wij al te horen dat Boef en Selma allebei bij Top Golf in Dubai aan het golfen waren samen met vrienden. Maar guess what, de twee waren daar samen aan het golfen! Volgens onze bronnen zag het er erg gezellig uit. Boef en Selma zijn op dit moment allebei single. Wie weet hoe dit gaat uitpakken”.

Boef liet van de week zien dat hij inderdaad in Dubai was, maar lijkt inmiddels terug in NL en druk bezig met nieuwe muziek. Ook Selma heeft in een nieuwe story laten zien dat ze gewoon in NL is. Onlangs werd bekend dat Boef zijn enorme villa te koop heeft gezet en afscheid van gaat nemen. Het gerucht is dat hij naar Dubai wil gaan verhuizen.

“Selma doet niet mee aan Special Forces Vips”

Juicechannel heeft ook het volgende vernomen over een gerucht dat Selma aan een programma mee gaat doen: “We hebben vernomen dat de productie wel interesse in haar had, maar Selma gaat NIET meedoen aan het nieuwe seizoen van Special Forces Vips”.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Juicechannel