Skip to main content

De een koopt een peperdure auto en de ander weer een gebit van een paar duizenden euro’s. Boef besloot het laatste te doen en deelt dit met zijn volgers.

Diamanten gebit

Deze keer is Boef niet in opspraak vanwege zijn hits, maar met zijn nieuwe aankoop. Hij gaat namelijk voor een peperduur gebit vol met diamanten. Dit wilde hij dan ook graag delen met zijn fans. “Hallo lieve TikTokkers. Ik wil graag even mijn nieuwe grill laten zien”, begint hij zijn video. Er mag wel een prijskaartje aan het gebit zitten maar je kan er wel moeilijk door praten.

De grills zijn in de Amerikaanse rap industrie al jaren een trend. Grills zijn gebitsversieringen gemaakt van edelmetalen zoals goud en zilver, vaak ingelegd met diamanten. Eerder werd Dopebwoy er ook mee gespot. Nu lijkt rapper Boef, de Nederlandse industrie te veroveren met zijn nieuwe tanden. De bedragen voor wat bling in je mond, kan oplopen tot tienduizenden euro’s.

Boef heeft spijt van samenwerking RIVM

Bonnetje

De rapper mag ook wel beloond worden. Dit jaar is goed begonnen voor hem. Hij wist weer de hitlijsten te bereiken met zijn nieuwe nummers en lanceerde zijn nieuwe app, Bonnetje. Eerder stond hij twee keer in een uitverkocht AFAS in Amsterdam.

Bekijk hier de video

@boef

We shinen papa

♬ origineel geluid – Boef

Bron: TikTok