Skip to main content

Boef vierde gisteren dat hij meer nummer 1 hits heeft gehad dan iedere rapper in Nederland ooit: 10 hits! Hij beloofde iets terug te doen aan al zijn fans en dat doet hij!

Boef geedt maar liefst 2 volledig verzorgde vakantie’s weg twv honderden, zo niet duizenden euro’s, voor degenen die het niet breed hebben.

Boef schrijft: Dames en heren , ik heb jullie gister beloofd om wat terug te doen omdat ik 10 officiële nr 1 hits heb, en ik dacht wat kan ik het beste weggeven. Aangezien het zomer is en niet iedereen het even breed heeft heb ik besloten 2 vakanties weg te geven, ieder persoon mag 1 iemand meenemen, verder geen poespas.

je hoeft er niks voor terug te doen alleen vertellen waarom jij vind dat je er recht op heb succes allemaal en moge de gene die het het meest nodig heeft winnen Insha Allah❤️

Hieronder Boef zélf op vakantie en zijn post:

Leave a Reply