Skip to main content

Boef heeft na wat radiostilte op social media weer van zich laten horen. Hij deelt met zijn volgers dat hij spijt heeft van de samenwerking met het RIVM. Hij heeft nu andere plannen met het bedrag wat hij hiervoor heeft gekregen.

Boef heeft spijt van samenwerking

In het begin van de pandemie waren er meerdere artiesten gevraagd om deel te nemen aan een campagne voor het RIVM. De bedoeling van de campagne was dat jongeren werden geïnformeerd over het coronavirus. Hier werd een aardig bedrag voor uitbetaald. Boef heeft spijt van de samenwerking. Hij geeft aan toen ontwetend te zijn. “We zijn 2 jaar verder en sta NIET achter het beleid van de overheid. Ik ben niet voor of tegen vaccinaties maar ik sta voor vrijheid”.

Ook spreekt hij zich uit over het coronabeleid. “Wat er nu gebeurd plannen voor een 2G beleid, lockdown waar ondernemers door kapot gaan en de zorg die maar niet wordt opgeschaald, is iets wat we later niet aan onze kinderen kunnen uitleggen”.

Doneren

Boef laat weten dat de samenwerking met de instanties die dit beleid uitvoeren aan hem knaagt, nu hij meer kennis heeft over de pandemie. Hij wilt daarom ook het bedrag van 20.000 euro doneren aan goed doel. Hij vraagt hulp aan zijn volgers of die nog ideeën hebben.

Bekijk de post hier

Bron: Instagram @boef / @juicechannel_

Leave a Reply