Boef onthult meer over Selma Omari breuk!

Boef heeft in de nieuwe Grazia meer onthuld over de breuk met Selma Omari. De twee verloofden gingen vorig jaar uit elkaar en sindsdien lieten ze maar weinig los over de breuk

Boef over Selma Omari.

“Sinds het moment dat het uit is, hebben we geen contact meer. Ik gun haar het beste en ik hoop dat ze mij dat ook gunt.”

Selma is echter wel wel in zijn docu te zien. “Ik had er in het begin wel moeite mee, omdat het voor mij een gesloten boek is. Inmiddels besef ik dat die relatie op dat moment onderdeel van mijn leven was en dat het raar zou zijn als het er dan niet in zit. Dus nu heb ik er vrede mee.”

Boef zegt over aandacht van vrouwelijke fans, nu hij vrijgezel is: “Daar ben ik best nuchter onder. Vroeger vond ik het allemaal spannend natuurlijk. Ik was net beroemd en kon ineens zoveel meisjes krijgen. Maar met de jaren went dat”

Geen relatie voorlopig

“Inmiddels zie ik ook goed welke vrouw het om de artiest Boef te doen is en wie echt is. Maar om eerlijk te zijn, leef ik sowieso geen rocksterrenleven waarbij dagelijks veertig vrouwen thuis zitten. Ik wil nu ook liever iets wat mij op de lange termijn gelukkig maakt. Dat zijn geen onenightstands. Op dit moment ben ik rustig en op mezelf. Misschien dat ik na deze zomer weer opensta voor een relatie.”

“Omdat ik de komende maanden ontspanning wil. In een relatie vind je dat ook wel, maar heb je tegelijkertijd toch een bepaalde verantwoordelijkheid. Daar heb ik nu geen zin in. Of het moet echt liefde op het eerste gezicht zijn, maar dat ben ik niet van plan. Daarbij kom ik ook pas sinds een half jaar uit een relatie.”

Volledige interview is te lezen in de nieuwe Grazia.

Bron: Grazia, RTL Nieuws