Boef opent 18 callcenters! Zoekt veel personeel “Ik doe zelf sollicitaties!” (Video)

Boef heeft groot nieuws. Hij opent niet alleen 1 callcenter.. hij heeft er nu maar liefst 17 bij. Hij is mede eigenaar geworden van 18 callcenters in heel Nederland en zoekt nu natuurlijk ook veel personeel.

Boef opent 18 callcenters

Dit meldt Boef: GROOT NIEUWS‼️‼️ zoals jullie weten ben ik een callcenter begonnen in Almere. Ik ben sinds vandaag mede eigenaar van 17 andere callcenters ( 18 in totaal dus ). We hebben ruim 14.000 aanmeldingen en de meeste waren voor Almere. Die zit vol maar alle andere locaties kunnen we mensen aan het werk zetten.

Zoekt veel personeel

IK DOE ZELF DE SOLLICITATIES om te zorgen voor serieuze mensen‼️ daarnaast gaat geen 1 callcenter tegen ons op kunnen. Massages tijdens werk voor de beste bellers.

Prijzen zoals dineetjes bij boef thuis, rolexxen, samen op vakantie. Noem maar op. We gaan de werkvloer leuk maken en banen creëeren voor heel veel mensen. Tuurlijk kom ik zelf op alle werkvloeren langs en zorg ik voor een leuke sfeer. Zoek jij in deze moeilijke tijden een baan? MELD JE DAN NU AAN!

Hieronder zijn video boodschap en meer info: