Skip to main content

Boef roept al een tijdje dat hij zijn villa wil verkopen. Het moment is daar nu. Op zijn Instagram Stories heeft hij gedeeld dat zijn optrekje inmiddels ook op Funda staat. Boef meldt echter ook dat er een grote kluis in het huis is maar heeft slecht nieuws geïnteresseerden.

Boef zet zijn villa in Almere te koop

De 30-jarige artiest heeft maandagnacht voor het laatst geslapen in zijn villa en schrijft het volgende op zijn Instagram Stories: “De allerlaatste keer dat ik mijn poort binnenrijd. Emotioneel man. Niet huilen, maar ik ga die osso (huis) wel missen” schrijft Sofiane Boussaadia, zoals Boef echt heet. Hij kocht het enorme huis in 2019 voor een bedrag van 1,4 miljoen euro. Hij biedt het nu te koop aan voor een stuk hoger bedrag, namelijk 2,1 miljoen euro.

Boef filmt op zijn Instagram de laatste momenten in zijn villa en vertelt in zijn Instagram Story: “Jongens ik ga weg, officieel het einde van een era. Dit is het enige wat achterblijft. Laters! Doei voetbalveld, ik ga jullie allemaal missen”, aldus de rapper die in een video naar de voordeur loopt. “Jammer man. Almere Ludenbos, het is een feit. Ik ga ervandoor, laters!”

Hij meldt echter ook dat hij een grote kluis achter heeft gelaten in het huis maar heeft gelijk ook slecht nieuws voor mensen die interesse hebben in de inhoud ervan (Screen hieronder).

Boef koopt Rolls Royce

Onlangs kocht Boef een nieuwe auto. Het gaat om een Rolls Royce ter waarde van maar liefst een half miljoen plus nog wat tig duizend euro meer. Hij meldt dat het nu gaat om een splinternieuwe Rolls Royce Cullinan. De teller van de auto staat zelfs nog op 0. Deze auto kost Boef zo’n 540,000 euro en heeft een 6.8L V12 motor. Boef koopt de auto in Dubai, bij handelaar voor luxe auto’s en race supercars, Al Ain Class Motors. De geruchten dat hij van plan is om in Dubai te gaan wonen worden hiermee dan ook sterker.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Funda, DenD