Skip to main content

De ruzie tussen 0Fux en Youness Ouaali lijkt nu echt te escaleren. Nadat het vorige week tot een confrontatie kwam tussen de twee vloggers, ontplofte er al een explosief in een huis in Zaandijk waar vermoedelijk de vader van 0Fux woont en afgelopen nacht was er opnieuw een bomaanslag bij een woning in Zaandam.

bomaanslag in Zaandam 0fux

De ruzie ontstond nadat het de beurt aan Youness Ouaali in een van 0Fux’ ‘Aangepakt’-video’s, waarin het tot een vechtpartij kwam met Ouaali, die daarbij ewond raakte in zijn gezicht. Zijn wraak leek echter niet lang op zich te laten wachten, door een aanslag op een huis in Zaandijk. Rond 02:00 werd er een explosief naar binnen gegooid in een woning, waar volgens geruchte de van van 0Fux zou wonen.

bomaanslag in Zaandam 0fux

Afgelopen nacht werd er opnieuw een aanslag met een explosief gepleegd op een woning, nu in Zaandam. Deze keer zou het de beurt zijn geweest aan de vader van 0Fux, zo meldt een andere vlogger, Shabir Burhani, op zijn Youtubekanaal. Niemand raakte gewond, maar verschillende huizen in de straat raakte beschadigd.

De ontploffing zou zo hard geweest zijn, dat mensen kilometers verderop de knal gehoord zouden hebben. Een buurtbewoner vertelt aan Hart van Nederland: “Een explosie, echt niet normaal! Toen ben ik naar de voordeur toegelopen en toen zag ik dat mijn raam eruit lag.” Nadat hij naar buiten ging, zag hij dat er een brand woedde. “Met de overbuurman heb ik dat toen geblust en toen schreeuwde de overbuurvrouw al dat ze de hulpdiensten had gebeld.”

In een video vertelt een geëmotioneerde Shabir Burhani over de bomaanslag in Zaandam:

https://www.youtube.com/watch?v=fIz4lJKZSAA

De politie heeft een oproep gedaan om getuigen die wat van de aanslag weten zich te melden:

https://www.youtube.com/watch?v=9jME6rh_Bfg

Bron & beeld: Noordhollandsdagblad, Youtube

Lees ook:

Leave a Reply