Skip to main content

Een Instagram model bekroonde zichzelf tot “een-borstige koningin” nadat een van haar gigantische borstimplantaten (cup 38J!) ontplofte. Het 30-jarige model, dat zichzelf online Mary Magdalene noemt, postte haar een-borstige voorgevel op Instagram. Ze zei dat het niet de eerste keer is dat een van haar implantaten ontploft.

Ontplofte borstimplantaat

“Hey jongens, dit is dus nu mijn borst… Mijn borstimplantaat ontplofte, nog een keer. Volgende week wordt ik geopereerd en halen ze ze eruit. Ik wil terug naar een natuurlijke look, niet alleen mijn borsten, maar mijn hele lichaam.”, zei ze in eerste instantie. Daarna draaide ze zich opzij en zei: “Of zal ik het gewoon zo laten?”

Instagram model

Een paar dagen later raakten volgers bezorgd nadat ze een aantal foto’s postte waarop ze onder andere zei: “Ik omarm mijn een-borstige voorgevel” en “uniboob (een-borstige) koningin”. Ze waren bezorgd dat het Instagram model serieus door het leven zou gaan met 1 gigantische borstimplantaat van zes kilo.

Natuurlijke look

Mary reageerde zelf dat dat natuurlijk niet zo is. “Jongens, ik ga deze natuurlijk weg laten halen. Ik ga voor een meer natuurlijke look. Daarom ben ik nu in Europa op een hotelkamer. Ik ga het heus niet zo laten, al zou dat wel heel grappig geweest zijn.”

Bekijk het resultaat hieronder:

Instagram model
Instagram model
Instagram model

Bron: Complex