Boxing Influencers Live Stream: Hanwe vs Joey! Sonny vs Rarko! Greg vs Daryl!

Het is weer zover: De nieuwste editie van Boxing Influencers! Ook dit keer is er een Live Stream beschikbaar, echter is het dit keer anders dan de voorgaande edities. In de main events van de Influencers partijen staan o.a. Hanwe vs Joey, Sonny vs Rarko en Greg vs Daryl.

Hanwe vs Joey Craig

Deze twee Youtubers kennen elkaar maar al te goed. De emoties liepen hoog op nadat Hanwe Joey beschuldigde van oplichting. Deze ruzie is een heuse rechtszaak geworden die veel werd besproken in video’s en in comments. Hanwe vindt Joey een oplichter en zegt dat hij niet van hem gaat verliezen. Joey wil echter bewijzen dat Hanwe zijn naam onrechtmatig gebruikt.

Sonny vs Rarko

Temptation deelnemer Sonny Lorenzo zal het opnemen tegen Youtuber/presentator Rarko. Sonny kende een dramatisch Temptation Island seizoen: zijn relatie met Jaydi ging met veel drama uit tijdens de serie. Rarko wil bewijzen dat hij een goede bokser is tegen Sonny.

Greg vs Daryl

Deze heren kennen elkaar van ‘Temptation Island: Love or Leave’. Ze hebben beiden al gevochten om de aandacht en liefde van Karina. Maar nu gebeurt dat in de ring van  ‘Boxing Influencers’. Het gevecht kreeg als naam ‘De Ultieme Tempa Battle’ omdat Daryl ervoor zorgde dat Karina na zeven jaar relatie het uitmaakte met Greg.

Boxing Influencers Live Stream kijken

Boxing Influencers is te zien via een Live stream van de organisatie zélf. Deze Digtital Edition kent een digitale toegang en deze kost 12,45 euro inclusief 2.,50 euro servicekosten. Een ticket voor de Live stream is hieronder aan te schaffen.

Hieronder de Stream en meer info:

Klik Hieronder voor de Live Stream: