Skip to main content

Bridget Maasland heeft in een podcast uitgehaald naar Lil Kleine. Ze vindt Jorik ongeschikt als vader en heeft het gevoel dat hij geen idee wat hij aan doen is, betreft het vaderschap. Daarnaast denkt ze dat Jorik nog vol in zijn verslaving zit.

Bridget Maasland haalt uit naar Lil Kleine

Bridget vertelt in de podcast van RTL Boulevard dat ze zich zorgen maakt om het zoontje van Jorik en Jaimie: “Als jij een kind op de wereld zet en die zo in een documentaire laat zien… Ook al is hij geblurd… En over hem praat, ook moeder zijnde… Ik vind dat deze twee mensen totaal ongeschikt zijn om een kind op de wereld te zetten.” Ze begrijpt niet waarom hij alles exploiteert in zijn documentaire: “Ga dat ook niet nog eens een keertje exploiteren in een documentaire of wat voor manier ze er nog allemaal mee naar buiten gaan komen, want het was gewoon pijnlijk om te zien. Ik begrijp niet dat daar niet iemand ingrijpt.” 

Ze denkt dat Jorik blijft drinken: “Na een jaar mag hij dan weer zijn kind zien en die zie je dan met een au pair op het strand… En het eerste wat hij doet, is een biertje drinken.

Bridget Maasland ziet de toekomst van Lil Kleine somber in

Bridget vindt het apart dat hij in de docu op het strand praat over verdovende middelen terwijl zijn zoontje aanwezig is: “Dat doet hij op het strand terwijl je kind met de au pair zit te spelen op 100 meter afstand. En dat jij dan aan een vriend staat te vertellen dat je echt wel weer een pilletje gaat gebruiken en wel weer drugs gaat gebruiken, want je bent nou eenmaal nog jong.”

Ze vertelt dat hij vol in zijn verslaving zit: “Hij is 29, hij is zo jong niet meer. Dus het houdt hier niet op, dit klinkt als iemand die nog vol in een verslaving zit. Hij probeert het goed te maken met zijn kind door pakken cadeaus te geven, hem neer te zetten tussen die cadeaus en dan zelf onder de afzuigkap een sigaret te gaan roken en zeggen: ‘Kies maar uit, jongen, wat je wil.’ Dat is niet wat een kind nodig heeft. En dat klinkt ook niet als iemand die begrijpt wat hij aan het doen is…“.

Patty Brard maakt zich zorgen om zoontje Lil Kleine

Onlangs vertelde Patty Brard in Shownieuws dat ze zich zorgen maakt om het zoontje van Lil Kleine. Ze vertelt: “Mijn moederhart huilt gewoon als ik die kleine Lío zie.” Ze vindt het een schattig kindje, maar maakt zich zorgen om iets: “Het is echt een schattig kindje om te zien, maar het praat niet.” Ook vertelt ze: “Het wordt overstelpt met cadeaus, de Intertoys wordt aangerukt, alles wordt aangerukt. Maar alles wat het kindje wil is aandacht.” Een ander shownieuws deskundige twijfelt aan de opvoeding van Lil Kleine“Het ontbreekt aan de belangrijkste dingen. Het is heel bekend dat in de eerste duizend dagen van een kind, je gevormd wordt. Emotioneel, op heel veel gebieden. En de eerste duizend dagen van dit kind zijn natuurlijk zó onrustig geweest.” vertelt Bart Ettenkoven.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, RTL Boulevard