Skip to main content

Bridget Maasland heeft de smaak te pakken en gooit opnieuw een niets-verhullende foto online. Ze wordt dit jaar namelijk 50 jaar en laat daarom zien hoe goed ze eruit ziet. Er wordt gemend gereageerd op haar kiekje.

Bridget Maasland plaats niets-verhullende foto

Bridget Maasland heeft haar volgers verrast met een pikante foto. De foto is gemaakt in haar badkamer en ze schrijft erbij: “Even een schaamteloos kiekje in bikini in mijn badkamer. Ik ben er nog niet maar de broodjes op mijn buik komen in zicht. Even een stapje terug moeten zetten door een verkoudheid maar nu weer volle kracht vooruit. Het is keihard werken dat geef ik toe maar wat een voldoening als je resultaat boekt. En wanneer alles op zijn plek valt.

Een aantal jaar geleden ben ik gestopt met alcohol drinken, gevolgd door schema-therapie te gaan volgen, naar aanleiding van het programma ‘De Kist’,. Afgelopen jaar mijn borstimplantaten laten verwijderen en de afgelopen weken keihard gewerkt aan mijn beste fysiek ooit. Het voelt, alles bij elkaar, alsof ik eindelijk weer mezelf ben. En daar ben ik FUCKING trots op.

Er wordt massaal onder de foto gereageerd. Sommige volgers vinden het stoer dat ze dit plaatst maar sommige vinden het ook schaamteloos: “Knap hoor😍🔥 Vele jongere vrouwen hebben niet eens zo een figuur.” “Je lijkt wel een vrouw van 50” “Ach Bridget waarom nou, je ziet er met kleding altijd fantastisch uit, sorry ik vind je mager, wat is er mis met een broodje? Maar iedereen zijn eigen zelfbeeld….”. Mensen vragen zich af waarom ze de foto plaatst: “Waarom doe je dit? Oprechte vraag want ik snap het niet.” “Hoezo “ik ben er nog niet”?” maar ze krijgt ook veel lof: “Bridget, je bent een inspiratiebron. En wat ben je prachtig. 😍”

Bridget volledig uit de kleren

Onlangs deelde Bridget ook al een hele pikante foto op haar Instagram-story. Bridget schrijft bij het bericht: “Wat een waanzinnige trip was dit, des te meer om het samen met mijn zoon Mees te mogen doen”. Ze probeert samen met haar zoon in shape te komen, Bridget deelt haar trots voor haar zoontje Mees ook: “Wat een discipline en doorzettingsvermogen heeft Mees laten zien. Voor school naar de sportschool geen suikers en of gefrituurd eten, 8 uur slaap per nacht, 10.000 stappen per dag. Rust, ritme, regelmaat. Megatrots ben ik op hem. De kennis die hij hiermee op heeft gedaan daar heeft hij voor de rest van zijn leven profijt van. We krijgen tenslotte maar één lijf dus ga er zorgvuldig mee om”.

Bekijk hier de beelden

En eerder:

Bron: Instagram