Bridget Maasland reageert op onthulling relatie met André Hazes!

Bridget Maasland reageert op onthulling relatie met André Hazes!

Het is hét nieuws in de NL showbiz-wereld: Het liefdesdrama tussen André Hazes en Monique. Nu is na de breuk ook de nieuwe liefde van André bekend: Bridget Maasland. En zij heeft nu via haar management gereageerd.

Het management van Bridget laat aan RTL Boulevard weten dat zij en André ‘elkaar meer dan gewoon leuk vinden’. “Ze kennen elkaar nog niet zo lang en er is zeker sprake van het feit dat ze elkaar meer dan gewoon leuk vinden”

“Het is echter wel een privékwestie waar ook kinderen in het spel zijn en ze vraagt daarom ook de tijd om zelf rustig te kunnen kijken hoe deze relatie zich ontwikkelt”, aldus de manager van Bridget. 

André bevestigde vandaag de nieuwe liefde met de woorden: ”Sinds kort heb ik inderdaad contact met Bridget Maasland en we onderzoeken of we het leuk vinden samen””Uit respect naar de moeder van onze zoon en naar hem toe heb ik dit verteld aan Monique. Het is mijn goed recht, we zijn immers al een tijdje uit elkaar en wonen niet meer samen.”

Monique vond het pijnlijk om achter te komen wie het was: “Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft waar hij een tijdje contact mee heeft. Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker. Dat er nu stel op sprong voor gekozen wordt om zijn persbericht naar buiten te brengen heeft hier alles mee te maken”

Hieronder André tegenover Bridget, zijn huidige liefde dus, over de prive-problemen: