Britney Spears zorgt opnieuw voor grote zorgen met bizar filmpje

Er zijn opnieuw grote zorgen om Britney Spears na een bizar filmpje die ze postte van zichzelf op Instagram. Mensen menen dat zij er niet goed uitziet en dit verplicht onder druk moet doen.

Britney Spears

De gevallen pop superster heeft een kort broekje en topje aan en zegt zelf dat het juist goed met haar gaat. “Jullie willen graag weten wat mijn doelen voor 2021 zijn. Als eerste zeg ik: meer mediteren. Ten tweede wil ik een kookcursus gaan volgen. Daarnaast wil ik een pilatesles doen en die daadwerkelijk afmaken, en als laatste wil ik graag het ijsjesdieet proberen.”

Bizar filmpje

Veel fans zagen echter dat Britney de antwoorden van een scherm af aan het lezen is. En dat allemaal in een zeer hoog tempo. Wat het allemaal ongeloofwaardig en zorgwekkend maakte.

Fans gaan los met o.a.: “Mijn God, wat is er toch met die vrouw aan de hand? Wat heeft ze geslikt of gesnoven? Dit is echt niet oké hoor”…. “Met zoveel geld is er toch wel een behoorlijke social media manager aan te stellen. Wie deze filmpjes en foto’s online zet, moet direct ontslagen worden. Ik kan me niet voorstellen dat Britney dit zelf doet. Wat is het toch triest om haar zo te zien afglijden.”

Bekijk de beelden en oordeel zelf:

En eerder:

Bron: Youtube, Instagram, Shownieuws