‘Broederliefde-lid opgepakt na ruzie met lichttechnicus bij FunX Awards’

Nieuws over een Broederliefde-lid die bij een incident betrokken zou zijn geweest. Volgens NOS en NU zou het gaan om Mella. Hij zou zich schuldig hebben gemaakt aan het mishandelen van geluidstechnici bij de FunX Awards. De politie bevestigt dat op die avond een 28-jarige Rotterdammer is opgepakt.

Lid van Broederliefde opgepakt

De FunX Awards werden vorige week donderdag gehouden in de AFAS Live in Amsterdam. Nadat de show was afgelopen, ontstond er een woordenwisseling tussen twee geluidstechnici en een lid van Broederliefde. Het liep zodanig mis dat de man van Broederliefde de twee andere mannen flink mishandelde. Ook een woordvoerder van FunX bevestigd dat het incident heeft plaatsgevonden achter de schermen.

Mishandelen van geluidstechnici

,,In het kader van het politieonderzoek kan ik niet bevestigen dat het om Broederliefde gaat, maar, ja: er is iets gebeurd helaas. Dat betreuren wij ontzettend”, meldt de zegsvrouw die de mishandeling helemaal afkeurd. ,,Het gaat om twee technische medewerkers, die niet bij FunX werken maar voor het evenement werkten. Dat neemt niet weg dat het onze show is, we nemen onze verantwoordelijkheid daarvoor en onderhouden nauw contact met de medewerkers.” 

FunX

De woordvoerder van FunX zowel de politie van Amsterdam bevestigd niet dat de dader Melvin Silberie is. De formatie Broederliefde heeft zelf nog niet gereageerd op het voorval. Het management van de groep was ook niet te bereiken voor commentaar.

Bekijk hieronder enkele beelden van de groep:

Bron: Youtube, Gelderlander