Skip to main content

Iedereen neemt weleens een pakje aan voor de buren. Bij de ene persoon gebeurt dit vaker dan de ander. In dit geval gaat het niet helemaal zoals verwacht. Aangezien de buurvrouw boos is op haar buurman omdat hij het pakje heeft aangenomen en vervolgens naar zijn werk is gegaan.

De buurman moest thuis blijven vindt de buurvrouw

De vrouw belt aan bij haar buurman om het pakketje op te halen. De man is niet thuis maar reageert wel. Zijn camerasysteem is gekoppeld aan zijn telefoon waardoor hij de vrouw ziet en wel op haar vraag kan reageren. Hij geeft aan dat hij niet thuis is en dat hij later op de dag thuis komt. De mevrouw geeft aan dat dit een probleem is, de buurman zegt het volgende: “De postbode gaf het aan mij omdat je niet thuis was”. De buurvrouw wordt boos: “Dus je vertelt mij dat je mijn pakketje hebt aangenomen en dat je bent weggegaan?”. De man reageert daar heel duidelijk op: “De postbode vroeg of ik het pakketje wilde aannemen, zodat ik hem later aan jou kon geven, maar ik ben nu niet thuis”. De vrouw blijkt het allemaal, maar vreemd te vinden en vindt dat haar buurman thuis had moeten blijven, omdat het een belangrijk pakketje is.

De buurvrouw is boos en wil het pakje nu hebben

Ze vindt dat hij nog wel vijf minuten had kunnen wachten, maar de buurman vertelt dat het veel langer dan vijf minuten was dat ze niet thuis was. De vrouw blijft doordrammen en vraagt of de buurman naar huis wil komen van zijn werk. Ze weet dat hij niet heel ver van zijn huis werkt. Aan beide kanten begint er nu irritatie te komen. Ze vraagt of hij in zijn pauze wil komen, maar het is volgens de buurman 30 minuten rijden en dat vindt te lang om een pakketje af te leveren. De buurvrouw weet niet van stoppen en probeert haar buurman een schuldgevoel te geven door te herhalen dat hij het aan haar moeten geven. Het blijft, maar doorgaan en de man geeft aan dat hij over 6 uurtjes weer thuis is.

Bekijk hier de beelden

@camera.street8 #ring #ringdoorbell #ringcam #videodoorbell #ringvideodoorbell #doorbellcamera #doorbellcameravideos #homesecurity #smarthome #doorbell #doorbellvideo #securitycamera #ring #wyze #blink #vivint #adt #ringcamera #shorts #reels #smarthome #homesecurity #neighbor #neighbors #roku #rokucam #rokucam ♬ original sound – Camera Street

via: TikTok,