Skip to main content

Channah Koerten heeft een nieuwe serie: Een nieuw leven met de Koertjes. Ze heeft haar zwangerschap aangekondigd met urban- en radio Dj Nordin. In haar meest recente aflevering lijkt Nordin niet helemaal blij te zijn met het bezoek van Channah’s ex.

Quentin reageert op Channah

Channah plaatst op Instagram: “Jaaaaaa hij staat eindelijk online!! Aflevering 3 van Een nieuw leven!! Link staat in m’n bio 😘 #eennieuwleven“. In de aflevering is te zien dat de ex van Channah langs komt bij haar thuis terwijl haar nieuwe vriend, Nordin op zijn werk is. Er wordt gemend gereageerd onder het Insta-bericht van Channah: Fawry not Sawry reageert als volgt: “Oh god 😂” en iemand anders schrijft: “Nordin heeft die Marokkaanse jaloezie”.

Quentin zelf, de ex van Channah reageert sportief op haar bericht: “Alles voor de kids 💯 precies om deze reden zou IK dus iemand niet zo snel toegang geven tot me leven zomaar hectische situaties creëren, maar hij snapt het wel straks wanneer die zelf een kleine heeft straks 💯 liefde voor je kids is anders 🫶”.

Gemende reacties op Channah en Nordin

Er zijn vele volgers die het voor Nordin opnemen: “Nordin heeft groot gelijk. Als je het zo belangrijk vindt dat de vader overal bij betrokken is en bij alles wat de eerste keer zal zijn moest je never uit elkaar gaan en alles, maar geaccepteerd hebben. Je moet een duidelijke grens hebben. Iedereen kan Nordin wel jaloers noemen, maar toen Quin allesbehalve jaloers was was dit ook een probleem. Nordin is gewoon een man die zijn vrouw voor zichzelf wil.” “Nordin heeft groot gelijk, ga niet de kids als excuus gebruiken om met je ex samen shit te doen… je zit in nieuwe relatie, ga met Nordin met z’n 4 en wat doen in plaats van met je ex, Quentin doet dat sws ook als die een nieuwe vriendin heeft”.

Er worden daarnaast ook veel negatieve reacties over Nordin geplaatst: “Omdat hij de papa van deze twee kindjes is? En jij de bonus papa. Leuk ook een keer met zijn 5 en. Maar nooit zeuren over QT voor twee kindjes met hun ouders samen. Is goud waard. Nieuw partners mogen daarbij zijn, maar dat moet zeker niet.” “Als je zo denkt, ben je echt weird of nog klein in je hoofd? Ik bedoel maar van dat is toch de vader van haar kinderen?” “Hij is toch de vader van de kinderen😅”

Bekijk hier de video, reacties en meer:

Bron: Instagram, YouTube