Skip to main content

Medialand is in rep en roer na de aantijgingen omtrent The Voice of Holland. Verschillende BN’ers reageerden geschokt op het nieuws, ook Chantal sprak zich hierover uit. Maar nu lijkt ze keihard uit te halen naar de andere partijen, die zo geschokt reageerden.

Chantal Janzen haalt uit

Chantal Janzen kan het toch niet laten om zich nog even uit te laten over de situatie en haalt uit. Ze begint haar Instagram post, “Aan de partijen en aan de mensen die blijkbaar al zo een 10 jaar lang van de misselijkmakende praktijken bij The Voice afwisten, ze verzwegen en in de doofpot stopten. Maar nu reageren in de pers met ‘We zijn enorm geschrokken”.

Ook geeft ze aan dat ondanks zij er 2 jaar werkt, dat dit genoeg is om te weten dat veel mensen er keihard aan mee werken. Doelend op het geheimhouden van de verschillende gebeurtenissen. Janzen schuift haar mening niet onder stoelen of banken en laat ook weten dat het werk wordt verpest door een grote groep door deze acties. Ze noemt het schandalig, verdrietig en frustrerend. Ze wilt ook duidelijkheid. “Doofpot omgooien en waarheid op tafel”. Verder vindt ze dat het er nu als eerst aandacht moet worden besteed aan de familie en de slachtoffers. Want die zijn pas enorm geschrokken.

Bekijk de posts hier

Chantal Janzen haalt uit
Chantal Janzen haalt uit
Chantal Janzen haalt uit
Chantal Janzen haalt uit

Bron: Instagram @juicechannel_

Leave a Reply