Skip to main content

Chantal Janzen haar grote liefde is Marco Geeratz. Zij is ook al jaren met hem getrouwd en hebben samen al twee kinderen. Ze is er ook trots op, omdat zij vaker foto’s en filmpjes van hen samen post op Instagram. Echter blijkt nu dat de man van Chantal niet trouw zou zijn volgens bronnen van juice kanalen.

Man van Chantal

Volgens de bronnen van Juicechannel zou Marco een vaste kamer hebben in het Van Gogh Hotel in Amsterdam. Het koppel zou ook nog in de buurt van het hotel verblijven. Volgens de bron verschijnt hij 9 van de 10 keren in sportkleding waarna hij 1,5 uur later weer vertrekt. ,,Geeratz houdt er dus van om met andere dames naar een hotel te gaan. Hij komt vaak weer terug met dezelfde dames”, meldt het juicekanaal in Instagram Stories.

Vreemdgaan?

Marco zou zelfs dirty gesprekken voeren via social media met verschillende dames. ,,Marco heeft deze dame ontmoet tijdens het uitgaan en is haar later gaan volgen op Twitter. Daar is het contact verder gegaan.” Natuurlijk zou hij deze gesprekken voor zichzelf willen houden. ,,Hij heeft haar namelijk gedreigd om haar mond te houden, anders stapte hij naar advocaten”, aldus het kanaal.

Bekijk hieronder de posts van Juicechannel:

Bron: Instagram, Ditjesendatjes

Leave a Reply