Naar huis gestuurde Cheyenne onthult: ‘In Nederland alsnog mijn kans gepakt’

Cheyenne

In de derde aflevering van Temptation Island kregen ineens vijf van de 13 verleidsters te horen dat ze het programma voortijdig moesten verlaten. Tot ieders verrassing, niet in de laatste plaats de dames zelf. Cheyenne O’Keefe was dan ook niet blij met de onaangename verrassing, maar onthult dat ze in Nederland alsnog haar kans heeft gegrepen…

Cheyenne was een van de vijf dames die in de eerste dagen het minste indruk wisten te maken op de deelnemende mannen, en moesten gelijk hun koffers pakken. “Ik vond het belachelijk. Er stond op papier dat we minimaal 2,5 weken vrij moesten houden in verband met de opnames”, zegt Cheyenne tegen de website LoveReality. “Dus ik heb vrij gevraagd van mijn werk, sterker nog mijn ontslag daardoor min of meer gekregen. En als puntje bij paaltje komt ben ik na één week al weer thuis.. Allemaal prima hoor, maar niet als je ook dingen als je huis, gas, water en licht moet bekostigen.”

Volgens de verleidster hanteerde ze meer een lange termijn-strategie, wat haar dus uiteindelijk de kop kostte. “Ik ben niet het doorsnee type meisje van wat daar zat. Ik ga niet alles op alles zetten om maar als één of andere natte doos er achteraan te rennen. Echt niet. Ik ben altijd al ‘one of the guys’ geweest. Ik heb al ADHD en ik vond het helemaal verschrikkelijk om dan in die brandende zon een opname 73636 keer te moeten herhalen omdat er bij iemand anders weer iets misging.”

Hierdoor kreeg ze dus niet de kans om haar eigen spel te spelen en zo een van de mannen te verleiden. Toch zegt ze bij terugkomst in Nederland alsnog te hebben toegeslagen! “Ik ben geen kansen misgelopen, want in Nederland heb ik mijn kansen alsnog gepakt. En goed ook”, insinueert Cheyenne. “Het ergste wat je je kan bedenken, is waar! En ik hou niet van half werk, bij mij is het nooit ‘één keer’. Ik hou van verdubbelen.”

Ze verklapt nog niet of het om Quentin, Thomas, Damian of Fabrizio gaat. Wordt vervolgd…