Skip to main content

Gisteravond moest Chris Brown optreden in Montreal. De show was uitverkocht, maar slechts uren voor het begin werd de show gecancelled.  De Canadese overheid heeft hem toegang ontzegd wegens zijn strafblad. In de Canadese wet staat dat mensen die zijn veroordeeld voor geweldpleging de toegang tot het land kan worden geweigerd.

Hij tweet: ”Helaas kan ik niet optreden in Montreal en Toronto. De goede mensen van de Canadese overheid hebben mij de toegang geweigerd. Ik kom deze zomer terug en hopelijk zie ik mijn Canadese fans dan”

Door de spanningen tussen Chris Brown en Drake denken echter veel mensen dat Drake, geboren Canadees, er iets mee te maken zou hebben en delen hun theorieën in een aantal hilarische tweets. Bekijk er een aantal hieronder:

dr1

dr2dr3dr4dr5

Leave a Reply