Chris Brown opent OnlyFans! Opvallende eerste post, fans worden gek!

Chris Brown is de laatste artiest die een Only Fans (OF) account geopend heeft. Na celebrities als Tyga, Jordyn Woods en Cardi B, koos ook de R&B zanger voor een account op het semi-exclusieve platform. Hierbij plaatste hij een opvallende eerste post en lokte hij intense reacties uit van zijn fans.

”Krijgen we ook naaktfoto’s te zien?”

Nu Chris Brown een account heeft op OF, vragen zijn fans zich natuurlijk af waar de naaktfoto’s blijven. Only Fans is gepromoot als platform waarop exclusieve content geplaatst kan worden. Vooral sexy content. Waar het begon bij de influencers op Instagram, ging de trend al snel over naar artiesten, die niet alleen van plan waren naaktfoto’s te delen, maar ook content achter de schermen. Dat laatste lijkt ook het geval bij Chris Brown.

Eerste Post

Een van zijn fans klaagde namelijk al dat hij in zijn eerste post volledig aangekleed was. De teleurstelling was te voelen. Zeker omdat er een aardig prijskaartje zit aan het account van CB. Zo kost het fans maar liefst 20 euro per maand om de exclusieve kiekjes van CB te bekijken. Het is onduidelijk of de zanger nog van plaats is naaktfoto’s te plaatsen. Zijn fans zijn er in ieder geval klaar voor!

Bekijk hieronder een screenshot van Chris Brown zijn OnlyFans account en enkele tweets:

Chris brown only fans

Het ziet ernaar uit dat de fans van Chris Brown klaar zijn voor X-rated content. Het zou ook niet de eerste keer zijn dat er naaktfoto’s van hem opduiken.

In dit filmpje praat Chris Brown zelf over zijn naaktfoto’s…

Bron en beeld: CapitalXtra.