Skip to main content

Bizarre berichten uit de USA waar de 34e verjaardag van Chris Brown zou zijn geëindigd met geweld tussen twee R&B supersterren. Usher zou zijn aangevallen door Chris en zijn crew.

Chris Brown slaat Usher?

Volgens verschillende online bronnen zouden de R&B-zangers en hun teams ruzie hebben gekregen, wat op zich schokkend is gezien hun goede vriendschap. Het zou geen persoonlijke beef zijn maar het verdedigen van een slachtoffer van Browns acties.

Chris Brown gaf een feestje met gasten als Mario, Bow Wow, Usher en nog veel meer. Op een bepaald moment zou het naar verluidt minder leuk zijn geworden omdat Brown behoorlijk dronken zou zijn.

Teyana Taylor

Hij zou zich respectloos tegenover zangeres Teyana Taylor hebben gedragen en dat liep volgens de berichten uit de hand. Vervolgens raakten meerdere mensen bij de ruzie betrokken. Daarbij zou Usher zijn geslagen en een bloedneus hebben.

Ruzie

Volgens de berichten: Usher zou een van de mensen zijn die Chris Brown probeerde te kalmeren en hem probeerde weg te sturen. Naar verluidt noemde Brown op een bepaald moment tijdens hun ruzie de R&B-ster een “lafaard” en verliet hij de zaal met zijn team. Vervolgens liep Usher naar buiten om met Chris te praten en hem te kalmeren. Het was op dat moment dat volgens bronnen Brown en zijn entourage Usher aanvielen, zo erg dat de zanger een bloedneus kreeg.

Het is onduidelijk welk gebrek aan respect hij tegen Teyana zou hebben gehad. Er is ook nog geen videobewijs van wat er precies is gebeurd.

Hieronder beelden van het feestje en de berichten over de ruzie:

Via HNHH, YT

Leave a Reply