Skip to main content

UFC superster Conor McGregor staat bekend om zijn grote mond en dat bewees de dubbel kampioen maar weer eens toen hij op Twitter zei dat hij geen competitie meer heeft en een aantal stacks liet zien:

De Ier wordt natuurlijk van alle kanten geprovoceerd door fighters, die weten ze dat een partij met de dubbelkampioen hen een titel en veel cash kan opleveren. Nate Diaz reageerde met deze foto en schreef “Vergeet dit niet”:

Don't forget

Een foto die is geplaatst door natediaz209 (@natediaz209) op

De ongeslagen lightwight sensatie Khabib Nurmagomedov is de nummer 1 uitdager en haalde ook hard uit en disste McGregor: “Conor, je bent nu de kampioen en nu moet je ook met mij vechten. Als je altijd maar blijft weglopen, zul je jezelf nooit recht in de spiegel kunnen aankijken. Je kindje, je vrienden en je familie zullen je nooit respecteren. Sterf als een samurai. Wees geen watje. Ik weet dat mijn stijl van vechten jou niet ligt, maar je moet vechten tegen de beste. Het is oké. Sterf als een Ierse strijder en loopt niet weg.”

MCGREGOR KRIJGT MAANDEN VRIJ
McGregor geniet echter de komende maanden van een verdiende rust, nadat bekend werd dat zijn vrouw zwanger is van hun eerste kind en hij in de afgelopen 11 maanden 4 fights vocht.

Leave a Reply