Conor McGregor maakt zieke vader Khabib belachelijk: ‘Allah sees all!’

Conor McGregor vader Khabib

De lucht tussen aartsvijanden Conor McGregor en Khabib Nurmagomedov leek onlangs eventjes geklaard, nadat Conor zijn steun uitsprak voor de vader van zijn rivaal, die met een ernstige longcomplicaties door het coronavirus in het ziekenhuis lag. Na een nieuwe diss van de Ier is er van de vrede echter weinig over.

Khabib’s vader Abdulmanap Nurmagomedov was er onlangs slecht aan toe en McGregor reageerde hier destijds op door zijn respect te uiten voor Nurmagomedov senior en te zeggen dat hij voor hem zou bidden. In een reactie op een Instagram-foto van Abubakar Nurmagomedov, een neef van Khabib, laat Conor zich echter weer van zijn slechte kant zien.

Abubakar postte een (inmiddels weer verwijderde) foto van McGregor’s nederlaag tegen Khabib van vorig jaar, waarbij hij in het Russisch schreef: ‘This is when the coronavirus and you can’t breathe.’

Conor zou Zonor niet zijn als hij het niet kon laten om hier op te reageren, waarbij hij de familie Nurmagomedover nu van beschuldigde de ziekte van Abdulmanap te hebben gebruikt om gevechten uit de weg te gaan.

Check het bericht waarin Conor McGregor de ziekte van Khabib’s vader belachelijk maakt hier:

Conor McGregor vader Khabib

Inmiddels heeft Khabib gereageerd op het bericht van Conor McGregor en de gezondheid van zijn vader:

Bron & beeld: Manners.nl, Yahoo

Overigens gaf Conor McGregor onlangs zelf aan per direct gestopt te zijn met MMA: