Skip to main content

Toch wel bizar nieuws over Cristiano Ronaldo heeft de voetbalwereld geschokt. Hij zou volgens media 99 zweepslagen kunnen krijgen nadat er klachten over hem binnen kwamen na zijn bezoek aan Iran. Ronaldo zou volgens advocaten die zich hebben beklaagd ‘overspel’ hebben gepleegd met een fan.

Cristiano Ronaldo

Ronaldo is namelijk op beelden te zien met een fan die hij ontmoet rondom een wedstrijd een paar weken geleden in de Aziatische Champions League. Met zijn club Al Nassr was hij in het land en natuurlijk wilden veel fans hem zien en ontmoeten.

Een van deze fans is Fatemeh Hamami die voor Ronaldo schilderijen had gemaakt. Zij is echter verlamd en schildert met haar voeten. Tijdens een ontmoeting met Ronaldo kreeg de wereldster haar schilderijen, zij krijgt er een gesigneerd shirt van hem voor terug.

“overspel met fan”

Het gaat er gezellig aan toe, Ronaldo knuffelt Hamami en geeft haar een kus op haar hoofd. Dat is echter tegen de wet, zo meldt Iraanse media ‘Rouydad24′ en ‘Sharq Emroz’. “Fysiek contact, en zeker een knuffel en kus, met een alleenstaande vrouw, is volgens de Iraanse wet gelijk aan ‘overspel’.”

99 zweepslagen

Volgens de kranten is er ophef ontstaan en is er door Iraanse advocaten een zaak ingediend bij het gerecht. Volgens de Iraanse media zou Ronaldo 99 zweepslagen riskeren, de volgende keer hij het Iraanse grondgebied betreedt. Het is afwachten of het Iraanse gerecht die straf ook effectief zal uitspreken.

Bekijk hier de beelden en meer info:

Via TMZ, Telegraaf, Voetbalzone