Skip to main content

Het is de eeuwige discussie over deze generatie voetbal-legends.. Wie is beter: Cristiano Ronaldo of Messi? Ronaldo heeft de discussie opnieuw doen losbarsten toen hij zichzelf vergeleek met Messi bij DAZN en de behaalde successen noemde.

Ronaldo won 31 prijzen, 2 met Portugal en 29 met clubs, hij won al vijf keer de beste speler van de wereld award, net zoveel als Lionel Messi, zijn eeuwige rivaal. Messi won echter geen grote prijs met Argentinië.. Ronaldo over Messi: ‘Het verschil tussen mij en Messi is dat ik voor verschillende clubs heb gespeeld en met verschillende clubs de Champions League heb gewonnen: United en Madrid’

“Ik was zes seizoenen op rij topscorer in de Champions League. Er zijn weinig spelers die in totaal vijf keer de Champions League hebben gewonnen, dus daarom denk ik dat ik me goed kan identificeren met het toernooi.

Hij roemt Messi om zijn doorzetten: ‘Messi is een geweldige speler, die niet alleen zal worden herinnerd vanwege zijn Ballon d’Ors, maar ook vanwege het feit dat hij ieder jaar weer beter is geworden. Net als ik”Ik word iedere dag wakker met het plan om te trainen, met het doel om nóg meer te bereiken. Het gaat dan niet om geld verdienen. Ik heb gelukkig geen gebrek aan geld, dus wat ik wil is een plaats in de geschiedenis van het voetbal.’

Wie is beter? Hieronder de meningen van enkele wereldsterren over Ronaldo of Messi:

Leave a Reply