Daily Paper opent prachtige flagship winkel in New York City (Beelden)

Het Amsterdamse kledingmerk Daily Paper dat heel Nederland en België heeft veroverd gaat nu een stapje verder, ze openen namelijk een winkel in de grootste modestad ter wereld: New York.

Daily Paper in New York

Na de gigantische successen dat het kledingmerk heeft gehaald de afgelopen jaren gaat het succes nog meer stijgen. Ze openen een Daily Paper Flagship winkel in het hartje van New York. Eigenlijk zou de opening enkele maanden geleden al moeten plaatsvinden. Maar door de huidige corona pandemie hebben ze dat maar even uitgesteld.

Als je dacht dat Daily Paper een ‘normale’ winkel zou openen dan zit je dik verkeerd. Deze winkel overstijgt al je verwachtingen. In de flagship store zal ook een prachtige café/loungeruimte aanwezig zijn waar alle creatievelingen welkom zijn voor een koffietje. Op de beelden hieronder kan je al dat ze over the top zijn gegaan met het interieur. Ze hebben hun beste beentje hebben voorgezet om het adembenemend mooi te maken. Het design van de winkel is een samenkomst van de traditionele oudheid in Afrikaanse cultuur gemixt met de moderne Amsterdamse cultuur zoals wij ‘m kennen!

Op 1 april 2012 opende het kledingmerk Daily Paper voor het eerst z’n deuren. Acht jaar later telt het populaire merk maar liefst 180 verkooppunten in 29 verschillende landen. Vanaf morgen kan New York City mee aan het lijstje. Op 24 oktober 2020 openen ze hun deuren.

Bekijk hieronder de prachtige store:

Bron: Parool, Complex, Alex Kugler, Instagram